Ik heb al 28 jaar een privépraktijk waar ik met veel goesting volwassenen en jongvolwassenen begeleid in hun groeiproces. Mijn opgedane kennis en levenswijsheid als leerkracht kan ik ook hier volop inzetten.

 

Wanneer mijn oudste dochter stierf, vond ik de moed en de kracht om mijn leven écht in handen te nemen. Gestalttherapie gaf me hierbij de nodige ondersteuning om mijn eigen weg te zoeken. Ik ben gestalt-, contextuele en creatief therapeut. Ik vertrek vanuit wie je bent en wat jij meebrengt, en samen met jou zoek ik vanuit mijn verschillende achtergronden naar een manier die aansluit bij jouw hulpvraag.

 

Als moeder van vijf kids en echtgenote van een huisarts (en burn-outcoach Eric Boydens), was het soms zoeken naar een goede balans tussen al deze verschillende werelden en biotopen. Dat maakt het niet alleen boeiend, maar het houdt me ook scherp en gegrond.

 

Ik doe dit werk heel graag, omdat ik mijn hart kan volgen en tegelijk op een professionele manier aanwezig kan zijn bij wat de ander bezighoudt.

 

Naast mijn 'therapiewereld' zijn er nog een aantal andere dingen die mijn hart doen jubelen: met mijn handen in de klei zitten, keramiek dus, is mijn passie. Ik volg regelmatig creatieve workshops, en heb aandacht voor gezonde voeding en sport.

Opleidingen

Opleidingen

 • Regentaat Lichamelijk Opvoeding-Biologie (1975 – 1977)
 • Opleiding Gestalttherapie bij het IVC (Instituut voor Communicatie, 1991-1995)
 • Opleiding Contextuele Therapie bij Leren over Leven (Leerschool voor Contextuele Therapie, 1997-1999)
 • Opleiding creatieve, kunstzinnige coach in Nederland bij De Kleine Tiki (2006-2009 )
 • ACT-therapieopleiding bij de ACT-academie (2018-2019)
 • Leefstijlcoaching Positieve Gezondheid bij Visiom (2020)

Bijscholing

Bijscholingen

 • Partnerrelatietherapie (Frank van Mierlo, Jan Lens en May Michielssen)
 • Burn-out coach bij Eric Boydens
 • ACT-therapie (Acceptance and Commitment Therapy- een combinatie van gedragstherapie en Mindfulness  door Annick Seys en Sara Bosman)
 • ACT Basisopleiding, Act en autisme, Act en zelfzorg
 • Werken met duplomethodiek volgens M.Diekmann.
 • “Loslaten: leren omgaan met piekeren” bij Roland Rogiers
 • Introductie in de NLP door Michiel Hendrickx
 • “Lessen voor levenden” door Michael Murphy
 • “Verbindende Communicatie” door Bert Stienaers
 • Regelmatige intervisie en supervisie

Opleidingen

 • Regentaat Lichamelijk Opvoeding-Biologie (1975 – 1977)
 • Opleiding Gestalttherapie bij het IVC (Instituut voor Communicatie, 1991-1995)
 • Opleiding Contextuele Therapie bij Leren over Leven (Leerschool voor Contextuele Therapie, 1997-1999)
 • Opleiding creatieve, kunstzinnige coach in Nederland bij De Kleine Tiki (2006-2009 )
 • ACT-therapieopleiding bij de ACT-academie (2018-2019)
 • Leefstijlcoaching Positieve Gezondheid bij Visiom (2020)

Bijscholingen

 • Partnerrelatietherapie (Frank van Mierlo, Jan Lens en May Michielssen)
 • Burn-out coach bij Eric Boydens
 • ACT-therapie (Acceptance and Commitment Therapy- een combinatie van gedragstherapie en Mindfulness  door Annick Seys en Sara Bosman)
 • ACT Basisopleiding, Act en autisme, Act en zelfzorg
 • Werken met duplomethodiek volgens M.Diekmann.
 • “Loslaten: leren omgaan met piekeren” bij Roland Rogiers
 • Introductie in de NLP door Michiel Hendrickx
 • “Lessen voor levenden” door Michael Murphy
 • “Verbindende Communicatie” door Bert Stienaers
 • Regelmatige intervisie en supervisie